Kdo smo

blog-thumb

Stoletne kmečke jablane

Ekološka kmetija Dobravc, je s svojim travniškim sadovnjakom locirana v osrčju Kozjanskega parka. Iz stoletnih kmečkih jablan že več let ustvarjamo okusne, dobre izdelke, obenem pa ohranjamo kmečko tradicijo. Voda, zemlja in zrak, brez kemičnih gnojil in pesticidov skupaj s spretnimi rokami je naš recept za proizvodnjo plodov izjemne kakovosti in okusa. S to prakso vam lahko ponudimo naše jabolčne izdelke SADKO, ki so v samem vrhu kakovosti. 

blog-thumb

Spodbujamo vas da poskusite kvaliteto!

Verjamemo, da izbira hrane in pijače vpliva na naše zdravje. Ekološko pridelana hrana ima pozitiven vpliv na naše telo in okolje. Zavzemamo se za proizvodnjo 100% ekološkega sadja, ki ima posebno aromo in polnost okusa. Ker je sok narejen iz sveže obranih jabolk je ohranjena visoka vsebnost vitamina-C, ki je ključen gradnik imunskega sistema.

Ustvariti želimo najboljše ekološke izdelke, ki podpirajo zdravje in dobro počutje naših potrošnikov, gospodarsko blaginjo in trajnost okolja v katerem živimo. 

blog-thumb

Dobro za vas, dobro za tiste ki jih imate radi

Bio jabolčni sok je 100 % naraven, brez dodanega sladkorja, konzervansov ter umetnih barvil.  V literski steklenici je približno 1,7 kg. svežih, zrelih in sočnih jabolk.